CBD en pijnbestrijding.

CBD of cannabinoïden over het algemeen zijn lichaamseigen stoffen die zich bevinden in het endo-cannabinoïden systeem en zorgen voor de pijnbestrijding. Dit  systeem zorgt voor de signalering van pijnen, het zoeken naar de oorzaak van de pijn en het bestrijden van de pijn. Dit systeem wordt echter naar verloop in de tijd trager en dan kun je ook cannabinoïden van buiten in nemen middels druppels, ampullen of verwerkt in het eten.

Deze inname is correctief maar ook preventief. Vergeet niet dat je het grootste deel van de pijnen niet voelt. Je voelt alleen de plekken waar de zenuwen zitten.

Preventief handelen voor de pijnbestrijding.

Het is een gegeven dat preventief handelen tegen pijn minder energie kost dan pas in actie te komen als je al ziek bent dan wel pijn krijgt. Regelmatig CBD druppels nemen werkt dus zowel preventief als correctief.

Gezondheid is de basis.

Een gezond lichaam kan beter presteren, heeft een betere focus en is beter uitgerust en zal voorkomen dat er pijnen opkomen.

Dat is ook de reden dat we de CBD van HempClinic noemen bij het herstellen van de balans.

In de winkels van HempClinic krijgt u uitgebreide voorlichting wat de beste manier is om uw balans te zoeken en te behouden. In de webshop kun je CBD olie bestellen als je precies weet wat je wilt hebben. Of de watergedragen CBD voor een nog betere prijs/kwaliteit verhouding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *