De Balanstruffel voor iedereen

Artie de Lange en Hans Hulshof in de Chocoladefabriek

Henneptotaal heeft samen met http://www.chocolateriehulshof.nl/ de balanstruffel ontwikkeld. Het begint met een truffel met 20 mg. natuurlijke CBD en het is de bedoeling om ook nog andere toepassingen te ontwikkelen.

Omschrijving BalansTruffel. Editie 4

 De BalansTruffel is om de balans op een prettige manier in je lichaam te krijgen en te houden. BalansTruffels zijn gevuld met 20mg. natuurlijke CBD (CannaBiDiol), diverse andere cannabinoïden, terpenen en andere noodzakelijke toevoegingen. CBD voedt het endo-cannabinoïdensysteem; een systeem dat zorgt voor balans en herstel. Een BalansTruffel is geen medicijn.

Inhoud BalansTruffel.

Cacao
Vulling met 20 mg natuurlijke CBD, CBC, CBN, CBDA en terpenen.
Plantdelen en biologische olijfolie.

Advies van inname BalansTruffel voor maximum resultaat.

Opname via de mond. Bijt de truffel door en laat de vulling 30 seconden in de mond zitten voor de beste opname via de aanwezige slijmvliezen die zich voornamelijk bevinden in de wang en onder de tong. Na 30 seconden doorslikken op het door u gewenste tijdstip.

Indien u de truffel voor het slapen inneemt dan minimaal 2 uur voor het slapen.
Werkzame bestanddelen worden tijdens de slaap niet opgenomen evenals de meeste voedingsstoffen.
Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Hans Hulshof of Artie de Lange (+31(0)6-10853892).

Beschreibung BalanceTrüffel.

Der Balance-Trüffel soll das Gleichgewicht in Ihrem Körper in einer angenehmen Weise erhalten und behalten. Balance-Trüffel sind mit 20 mg gefüllt. natürliches CBD (CannaBiDiol), verschiedene andere Cannabinoide, Terpene und andere notwendige Zusatzstoffe. CBD nährt das Endo-Cannabinoid-System; Ein System, das Balance und Erholung gewährleistet. Ein Balance-Trüffel ist keine Medizin.

Inhalt Balance Trüffel.

Kakao
Füllung mit 20 mg natürlichem CBD, CBC, CBN, CBDA und Terpenen.
Pflanzenteile und Bio-Olivenöl.

Tipps für die Einnahme von BalanceTrüffel für maximale Ergebnisse.

Aufnahme mit dem Mund. Beißen Sie den Trüffel durch und lassen Sie die Füllung für 30 Sekunden im Mund für die beste Absorption durch die vorhandenen Schleimhäute, die hauptsächlich in der Wange und unter der Zunge liegen. Nach 30 Sekunden zur gewünschten Zeit schlucken.

Wenn Sie die Trüffel zum Schlafen mindestens 2 Stunden vor dem Schlafengehen einnehmen.
Die aktiven Inhaltsstoffe werden während des Schlafes nicht aufgenommen, ebenso wie die meisten Nährstoffe.
Für weitere Informationen wenden Sie sich bitte an Hans Hulshof oder Artie de Lange (+31 (0) 6-10853892)

 

Description Balance Truffle.

The Balance Truffle is to get and keep the balance in your body in a pleasant way. Balance Truffles are filled with 20mg. natural CBD (CannaBiDiol), various other cannabinoids, terpenes and other necessary additives. CBD nourishes the endo-cannabinoid system; a system that ensures balance and recovery. A Balance Truffle is not a medicine.

Contents Balance Truffle.

Cocoa
Filling with 20 mg of natural CBD, CBC, CBN, CBDA and terpenes.
Plant parts and organic olive oil.

Advice of taking Balans Truffle for maximum results.

Recording by mouth. Bite the truffle through and leave the filling for 30 seconds in the mouth for the best absorption through the existing mucous membranes that are mainly located in the cheek and under the tongue. Swallow after 30 seconds at the desired time.

If you take the truffle for sleeping at least 2 hours before bedtime.
Active ingredients are not absorbed during sleep, as are most nutrients.
For additional information, please contact Hans Hulshof or Artie de Lange (+31 (0) 6-10853892).

RTV Oost bericht over de CBD truffel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *